2012-10-17

Har myst ner mig i sängen precis med en bra bok, och väntar på att hjärtat ska ringa. Imorgon kommer ett efterlängtat dag pass på Ica, följt med att fara och simma med mamma och sen sätta sig på bussen för att fara till Sebastian. Och helgen kommer spenderas med min finaste Frida hos hennes pappa i Norrfors, kommer bli awesome! Känns så skönt med 3 dagars ledigt efter imorgon.

Nelly.com

2012-10-05 - idag är en bra dag!

Morsning! Sitter på bussen påväg in till stan för att träffa dom bästa och festa hela natten, vet ni varför? Fyller hela 19 år idag, 1 år kvar till 20!! Hittills har min dag varit super, fast både mamma och pappa jobbar så fick presenter igår, men mamma kom ändå hem en sväng för att ge mig en grattiskram. Så nu ska jag till stan för att handla nått snyggt att ha ikv, träffa min älskade syster, möta upp min älskling på stan, sen kan drickandet börja!! Puss

JAG VILL HA!!

En sånhär bh skulle jag verkligen vilja ha!! så förbannat snyggt om man hade en kavaj eller en transparant skjorta över, ett par bäcksvarta höga jeans och ett par svarta pumps med mega klackar, min dröm outfit!
 
 
RSS 2.0