It's been a while!

Ja de va ju son ett tag sen sist, men det har varit ganska mycket jobb och hit och dit. Men under dom senaste dagarna har jag varit i Täfteå på släktmiddag hos min faster, fick träffa mina underbara småkusiner! Jag har även varit i stan och umgåtts med Sebastian. Mamma och pappa har oxå kommit hem efter att ha varit i väg med husbilen i veckan, jag som hatar att vara hemma ensam, men de gick faktiskt ganska bra i veckan, men de är alltid roligare om det är nån hemma. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och se på the hills, bjuder på lite bilder tills vidare.

Kiss me like you wanna be loved

I'll be your Juliet, if you'll be my Romeo

Tjenare!  Ledig idag, vilket är riktigt skönt, behöver ta igen lite energi som försvann i helgen. Det var nämligen Vännäs dagarna och jag for in för att umgås med Sebastian och Edwin. Hade en ritkigt trevlig helg! Fyndade även ett Jack Daniels linne på marknaden, är käääär i det!

Solig dag today!

En ritkigt härlig dag har det varit idag. Jobbade till 13.00, for hem, slängde på mig lite kallare kläder och gick ner till kvarn med fastra, kusin Hedvig och Hugo, mamma, Mattias och Malin. Gick och köpte fika, kollade på konst i kvarn och sen hem igen vid älven. När vi kom hem blev det bara att slänga på sig bikinin och sedan ligga i solen tills man skulle börja med maten, riktigt bra dag! Morgondagen kommer nog bli att pressa i solen hela dagen!

Ännu en dag med jobb!

Tjena! 
Sitter och har precis ätit en lunch och snart blir det att fara iväg och jobba. Blir kvälls pass ikv och imorgon jobbar jag bara till 13.00. Skönt eftersom min kära moster m. barn ska komma på besök. Nu på förmiddagen så gick jag, Malin och Mamma in på skoaffärn och skulle kolla på årets skorea, hittade en par assnygga skor, meeen..den ena va förstor och den va smutsig.. Så är på lite halvtaskigt humör just nu, menmen. Dax att bara ladda om inför jobb.
 
Tumblr_m6mrtdr0he1ruxofho1_500_large

En mycket lyckad helg

Tjena! Är trött idag, väckaren ringde halv 7 och jag ville verkligen inte upp och jobba. Natten mot igår sov vi bara typ 3 timmar? Gick och la oss vid halv 7 och sen skulle jag och Sanna upp vid 10 och ta tåget hem. Det var ju wheels i Lördags så först åt jag middag hos min kära syster, sen for jag till Sebastian och spenderade kvällen med han, Edwin och Christer, sen kom även Sanna och Ewe dit. En mycket lyckad kväll/natt må jag säga!
RSS 2.0